Copyright

Szerzői jogi tájékoztató

Ezen a weboldalon (www.hasznaltszoftver.eu) és az üzemeltető Vállalkozás egyéb platformokon közzétett további terméklapjain található tartalom, mint szöveges leírás, cikkek, grafika, logó, egyedi megoldások a weboldalt üzemeltető Vállalkozás kizárólagos szellemi terméke, amely az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi oltalom alatt áll és a szerző minden ezzel kapcsolatos jogot fenntart magának. A Vállalkozás weboldalának, terméklapjai tartalmának másolása, annak változatlan, illetve nagy mértékben megegyező tartalmú átvétele és további felhasználása, közzététele írásbeli engedélyünk nélkül tilos és díjköteles.

Abban az esetben, ha weboldalunk tartalmát harmadik felek honlapján, vagy egyéb hirdetési, kereskedelmi, aukciós platformokon bizonyíthatóan azonos vagy nagyon hasonló formában észleljük, úgy arányos kötbért számlázhat ki vállalkozásunk a tartalom másolójának, felhasználójának, amelyet a tartalom felhasználója (másoló) a másolással kifejezetten elfogad.

A tilalom nem érinti az olyan szabad felhasználású eseteket, amelyekre kizárólag a törvényben meghatározott felhasználók részére meghatározott célból és mértékben van lehetőség, ellenben az üzletszerű, haszonszerzés célú felhasználás és terjesztés nem megengedett. A honlap tartalom nem megengedett másolása, felhasználása, terjesztése hatósági eljárást és kártérítést vonhat maga után.

(1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról)

 

Minden márkanév, logó, kép csak illusztráció és a termék tulajdonságainak leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Copyright © 2019 | Ötletes Megoldások Kft.| Minden jog fenntartva.